Tietoa

Balansia Kuntoutus

Yritys

 

Balansia Kuntoutus aloitti toimintansa 1.3.2022. Tarjoamme toimintaterapiapalveluja, neuropsykiatrista valmennusta sekä kuntoutuksen alaan liittyvää koulutusta ja konsultaatiota Oulussa ja lähialueilla. Terapiapalvelut ovat suunnattu lapsille, nuorille ja aikuisille.

 

Toteutamme vuonna 2023 Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapioita. Teemme yhteistyötä myös Oulun kaupungin kanssa. Vakuutusyhtiöiden asiakkaat ovat myös tervetulleita palveluihimme. Toteutamme terapiat vastaanotto-, koti- ja koulukäynteinä sekä etäterapiana.

 

Lisää tietoa yhteistyökumppaneista:

www.kela.fi

Olen oululainen toimintaterapeutti, yrittäjä, jonka sydämen asiana kuntoutus on ollut jo pari vuosikymmentä. Toimintaterapeuttina olen toiminut yli 11 vuoden ajan. Työskentelin pitkään yksilötoimintaterapian parissa yksityisellä palveluntuottajalla, mutta minulla on myös kokemusta polikliinisestä työstä lasten ja aikuisten toimintakykyä arvioiden. Valmistuin keväällä 2021 YAMK-maisteriksi Kuntoutuksen erityisasiantuntija- koulutusohjelmasta.

 

Minulla on laajaa kokemusta työskentelystä niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa. Erityisesti olen kiinnostunut lasten ja nuorten kehitykseen liittyvistä haasteista, hahmottamisen pulmista, oman toiminnan ohjaamisen sekä leikki- ja kaveritaitojen kehittämisestä. Aikuisten toimintaterapiassa minulla on kokemusta neurologisista häiriöistä ja kiputiloista johtuvista arjen haasteista. Käytän työssäni tukiviittomia ja kuvien käyttö toiminnan tukena on tuttua. Työotteeni on ratkaisukeskeinen, osallistava sekä voimavaralähtöinen. Olen terapeuttina kannustava, optimistinen ja innostava.

 

Johanna Kekkonen

 

Toimintaterapeutti YAMK 

(Kuntoutuksen erityisasiantuntija), 

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

 

Terapiakielenä suomi.

Toimintaterapeutti

Ammattitaitoni kehittämiseksi kouluttaudun ahkerasti sekä hyödynnän työnohjausta ja kollegiaalista verkostoa tukena. Olen käynyt lukuisia lisäkoulutuksia toimintaterapiaan ja kuntoutukseen liittyen.